Nyantagna och villkorligt antagna HT 21

Är du nyantagen till fristående kurs, program eller programkurs vid Institutionen för psykologi hittar du all information kring registrering och schema i Studium – kom ihåg att aktivera ditt studentkonto för att få tillgång till dina utbildningar i Studium!

Villkorligt antagna börjar kontaktas under andra delen av augusti.

Läs antagningsbesked 2 noga för att se hur du ansöker om studentkonto. Om du inte redan har  ansökt kan du läsa mer om det på UU:s centrala webbplats och sidan Användarkonto vid Uppsala universitet.

Reserver HT 21

Reserver kallas i turordning per mejl och/eller telefon i augusti/september, fram t.o.m. 10 sep. Vi har inte något upprop för reserver.

Coronarestriktioner och utbildningsfrågor

P.g.a. nuvarande coronarestriktioner är snabbaste sättet att kontakta utbildningsadministrationen angående frågor kring studievägledning eller kursadministration via mejl! Vill du boka ett telefonmöte mejla respektive ansvarig person eller studentservice@psyk.uu.se och ange att du vill bli uppringd så återkommer vi så snart vi kan! Mejl besvaras kontinuerligt!

Student

Här hittar du som är student:

Beteendevetenskapligt kandidatprogram

Institutionen för psykologi är värdinstitution för det beteendevetenskapliga programmet. Medverkande institutioner är Sociologiska institutionen och Institutionen för pedagogik, didaktik och utbildningsstudier.

Läs mer om Beteendevetenskapligt kandidatprogram i programmets utbildningsplan. Kursplaner för enskilda ingående kurser hittar du i programmets studieplan. Du kan också läsa om programmet i UU:s kurskatalog.

Psykologprogrammet

För dig som går Psykologprogrammet finns här också:

Läs mer om Psykologprogrammet i programmets utbildningsplan. Kursplaner för enskilda ingående kurser hittar du i programmets studieplan. Du kan också läsa om programmet i UU:s kurskatalog.

Psykoterapeutprogrammet

Psykoterapeutprogrammet är ett yrkesprogram på avancerad nivå. Läs mer om Psykoterapeutprogrammet i programmets utbildningsplan. Kursplaner för enskilda ingående kurser hittar du i programmets studieplan. Du kan också läsa om programmet i UU:s kurskatalog.

Senast uppdaterad: 2021-06-09