Coronarestriktioner och utbildningsfrågor

P.g.a. nuvarande coronarestriktioner är snabbaste sättet att kontakta utbildningsadministrationen angående frågor kring studievägledning eller kursadministration via mejl! Vill du boka ett telefonmöte mejla respektive ansvarig person eller studentservice@psyk.uu.se och ange att du vill bli uppringd så återkommer vi så snart vi kan! Mejl besvaras kontinuerligt!

Student

Studium

Du hittar dina kurser och all kursinformation i Uppsala universitets lärplattform Studium.

Beteendevetenskapligt kandidatprogram

Institutionen för psykologi är värdinstitution för det beteendevetenskapliga programmet. Medverkande institutioner är Sociologiska institutionen och Institutionen för pedagogik, didaktik och utbildningsstudier.

Läs mer om Beteendevetenskapligt kandidatprogram i programmets utbildningsplan. Kursplaner för enskilda ingående kurser hittar du i programmets studieplan. Du kan också läsa om programmet i UU:s kurskatalog.

Psykologprogrammet

För dig som går Psykologprogrammet finns här också:

Läs mer om Psykologprogrammet i programmets utbildningsplan. Kursplaner för enskilda ingående kurser hittar du i programmets studieplan. Du kan också läsa om programmet i UU:s kurskatalog.

Psykoterapeutprogrammet

Psykoterapeutprogrammet är ett yrkesprogram på avancerad nivå. Läs mer om Psykoterapeutprogrammet i programmets utbildningsplan. Kursplaner för enskilda ingående kurser hittar du i programmets studieplan. Du kan också läsa om programmet i UU:s kurskatalog.

Senast uppdaterad: 2022-06-08